De-ale mele

Liniste inainte de furtuna…

Apa iaka..Eu atit de tare n-am obisnuit sa postez aici doar evenimente sau impresii puternice, incit activitatea mea din ultima luna nu se incadreaza deloc nici in evenimente si nici in impresii. De aceea, probabil,va intrebati daca nu cumva Albot si-o bagat piciorul in blog si alehamite scrie din cind in cind. Nu, iubiti compatrioti, dar mai ales compatrioate. Urmeaza o metafora….Daca pina acum eram intr-o bicicleta de apa cu pedale si ma plimbam pe lacul secat din Valea Morilor, apoi acum am impresia ca am urcat pe vaporul ala „krutoi”,”Queen Mary” matinca se numeste. Si asa de emotionata sunt de proportiile calatoriei in care m-am pornit, incit sa spun oh-ho-ho! in fiecare zi e ca si cum ai spune nimic.Cei de pe Titanic tot spuneau oh-oh -ho (vor comenta oameni cu „suflet mare”). Ei, saracii, nu se asteptau ca intr-o zi Cameron va face film despre ultim lor calatorie. Asa ca . Ssa nu mai intind mult ryzyna, dragi prieteni. Eu zic: putintica rabdare. In curind va voi povesti totul despre toate.  Intii de toate SOON, VERY SOON, aici pe blog va voi arata un proiect despre care chiar VOI veti decide, daca merita sau nu dreptul la viata. Eu stiu sigur ca merita, la fel cum si Lenuta Burghila, care a crezut in Caravela Culturii. O crezut femeia. Si ce daca caravela s-o transformat in daravela. Asta tine deja de maiestria, talentul omului. Apoi, va veni un alt proiect. De care sunt oleaca indragostita, de care oleaca ma tem, fix ca de un barbat si destept si prea frumos. Apoi, va urma…eh, stai ca eu de fapt vroiam sa explic de ce am redus mult prea preatioasa si splendida comunicare cu voi.Nu m-am lasat si nici nu ma voi lasa. Pentru ca eu mizez foarte mult pe voi. In sensul cel mai direct. Si ca sa va demonstrez acest lucru, in curind veti vedea la ce ma refer. Lady si gentlemans, sankiu de atentie si scuzati-mi umila interventie.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Elena... 6 ianuarie 2010 at 09:23

  asteptam…dar cind ai adus aminte de Lenuta Burghila m-am speriat un pic…oare Nata isi pune mintea cu ea…Doamne fereste…si Doamne ajuta la ce ti-ai pus in gind!!!

 • Reply Andriesh 6 ianuarie 2010 at 09:52

  Sa stii Nata ca noi niciodata nu ne suparam pe tine de aceea te lasam sa ne impresionezi de fiecare data cu cite ceva nou si spectaculos,de aceea iti urez multa bafta si succes in ceea ce faci!!!!!!BRAVO!!!!Asteptam cu drag noile descoperiri si emisiuni pe care le faci!!!Numai bine!!!

 • Reply Iulia 6 ianuarie 2010 at 12:30

  Buna Nata! Nici sa nu-ti treaca prin cap sa faci o paralela cu Burghila/ Ea nici la degetul mezin al tau nu sta/ Am foarte mare incredere ca pregatesti ceva foarte frumos. Succes!!

 • Reply Natalia 6 ianuarie 2010 at 12:35

  Daca sincer, multa vorbaraie da noi vrem ceva concret…tot ne zici despre proiecte da despre ce e vorba acolo nu, ne tii in suspans 🙂

 • Reply Elena 6 ianuarie 2010 at 15:33

  cred ca e ceva legat de regiunile Moldovei, de satele noastre, oamenii din aceste sate,etc….

  Merci ca parerea noastra conteaza pentru tine!

  Asteptam! )

 • Reply olya 6 ianuarie 2010 at 16:31

  Si eu cand am auzit de lenutaaaaaaaaaaa mam speriat putin!!!!
  astept cu nerabdare sa ved ce proiecte noi ai!!!
  Si daca parerea noastra conteaza atunci sa stii ca eu ma bucur enorm de asta
  asteptam……………

 • Reply Eugen 6 ianuarie 2010 at 20:14

  Da eu ştiu, da eu ştiu. Da eu tac, da eu tac.
  Nata, succese în ceea ce faci. Dacă ceva sună, pomojem.

 • Reply iepuras 6 ianuarie 2010 at 21:40

  Eu stiam un singur om care nu scapa ocazia sa faca „declaratii de dragoste” Lenutei Burghila 😀 Se pare ca cercurile se largesc 😛
  Posmotrel noroc! 🙂

 • Reply Iuliana B. 6 ianuarie 2010 at 22:54

  Eu credeam ca nu scrii deoarece suntem in perioada vacantelor si a sarbatorilor :))
  succese mari pentru toate proiectele noi

 • Reply C.C. 7 ianuarie 2010 at 03:33

  Noroc, lume! Demult n-am mai scris….
  Nu stiu exact ce a facut sau ce face Lenuta Burghila…dar imi pare ca ati sarit prea de tot la femeie. Si daca citeste si ea rindurile de mai sus?…. cred ca se supara….
  Eu stiu una:daca cineva incepe sa faca ceva „bun” in tara asta si crede in reusita… e deja BINE. Nu uitati, dragi critici, nimeni nu e perfect. Lumea care are intentii bune, trebuie sustinuta.
  Dar tie Nata, bafta, bafta, bafta!!!!
  Esti un vulcan neinsetat de idei noi, n-am nici o indoiala. Asa ca, in primul rind, sanatate tie……. si putere……

 • Leave a Reply