De-ale mele

Cind te-ai imbratisat ultima data cu un strain?

Azi, 21 ianuarie, niste studenti din America au hotarit sa marcheze Hug’s day. Montam un subiect la tema respectiva si m-am emotionat. Oamenii nostri, in mare parte, se lasa fioarte usor implicati in joc. Iti mai pica in cale cite un morocanos, dar in rest…. I-am zis reporteritei sa-si puna o pancarta in fata pe care sa scrie: „Imbratiseaza-ma! „si sa iasa in strada.

Mujiciosii nostri fara sinchiseala imbratisau si se lasau imbratisati. Si cu cit mai simplu erau imbracati, cu atit mai usor de abordat.Erau vreo trei la palton, care se uitau chioris la fata si treceau pe alaturi. Dar cum le place femeilor noastre jocul de-a imbratisatul fara motiv!!!

Ceea ce ne da de banuit, dragi priteni! Daca in America o lady demult se supara si te dadea in judecata pentru sexual harassment, apoi la noi doamnele duc lipsa de atentie si gesturi si la un simplu indemn, cu toata dragostea si dorul, se lasa imbratisate.

Big Hugs!!!

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply E.T. 21 ianuarie 2010 at 14:48

  In 2006 eram in alaska, foarte departe.Dupa vreo luna la pauza de masa am sunat acasa, am vorbit cu mama, si atit de dor mi s-a facut c-am fost marcata toata ziua.Ma simteam tare rau, un fel de homeseak.In acelasi timp venise in ospetie mama la o americanca din Chicago sa-si vada fiica care lucra cu noi la sezon…Cineva i-a transmis ca ma simt rau si nimeni nu stie ce am dar pling si pling…Ea a venit la mine si m-a intrebat :Honey, do you have a homeseak?eu si mai tare am inceput sa pling?da ea do you miss your mam? am tacut…I believe you need a HUG.M-a imbratisat si atit de bine m-am simtit atunci….A insemnat mult pentru mine.
  La fel si in alte zile cind aveam ploaie in suflet simteam ca daca ar fi cineva doar sa ma imbratiseze as fi foarte fericita si m-as simti mai bine.

 • Reply Artur 21 ianuarie 2010 at 15:24

  Este in Chisinau un grup de tineri care organizeaza periodic Free Hugs in parcul central, gasesti grupul pe facebook. Am fost un an in urma si am plecat de acolo cu multe emotii pozitive 🙂

 • Reply ceziceu 21 ianuarie 2010 at 17:26

  Eu organizez din cand in cand Free Hugs in Chisinau, dar acum e prea frig pentru intalniri.

  Cand vine primavara, te chem si pe tine 😉

  Vezi detalii in grupul facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=32994748845
  si un Despre pe blog [fa scroll mai jos]: http://ceziceu.ziarulstrazii.com/proiecte

 • Reply anikusha 21 ianuarie 2010 at 22:59

  Idea cu imbratisarile e suuuuuuuper, intr-adevar imi creaza doar emotii pozitive, si citeodata cind te simti singur si simti necesitatea de caldura sufleteasca, o astfel de imbratisar iti „da o gura de aer”.

 • Reply editorcassh 22 ianuarie 2010 at 18:29

  ideea studenţilor e superă!

  au zamutit prikolina!

  http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

 • Reply veronica 22 ianuarie 2010 at 18:40

  super idee … mi-am amintit de o actiune de acum citiva ani pe care am facut-o cu ONG-ul la care lucrez, de 1 martie am impartit martisoare ce sa zic, reactiile au fost tare diferite … ai nostri nu prea stiu sa primeasca ceva… orice , chiar daca e vorba si de un simplu zimbet sau o imbratisare

  asa c ama bucur tare mult ca lucrurile au evoluat de atunci … macar un pic

 • Reply ana 23 ianuarie 2010 at 22:41

  Buna seara
  Ti-am descoperit blogul acum o saptamina- intimplator(cautam site-uri despre ingrijirea orhideelor) si… am descoperit o lume noua. Sunt din Romania si acum am aflat ca se petrec ..lucruri interesante in Moldova de peste Prut . Nu stiu daca pentru tine este „big deal” insa ai cistigat un cititor .

  Cu drag,
  Ana

  P.S. Si pentru mine Amsterdamul este orasul de suflet desi , ca si tine, am vazut citeva din cele mai frumoase orase ale lumii.

 • Reply Felicia 25 ianuarie 2010 at 17:50

  ce bine , vreau si eu o imbratisare 🙂 macar si de la un strain…

 • Reply monica 21 ianuarie 2011 at 15:18

  mi-e tare dor de o imbratisare……sincera

  • Reply Nata Albot 21 ianuarie 2011 at 16:14

   Cum, nu ai simtit cum te-am cuprins?

  Leave a Reply