Evenimente speciale

Vineri….tineri…seri…ieri…la mulţi ani….

O zi confuză.Dar nu proastă.Nu proastă. Nu există zile proaste. Există zile foarte proaste şi zile în care n-ai timp să te gândeşti cum e ziua.

Am început printr-un „La Mulţi Ani” cântat în cor cu 3 voci. Eu, Eva şi Sonia. Am continuat cu mască pe păr, lut pe faţă şi nici o picătură de apă în robinet. Asta e vesel. Tare vesel. Dar fiecare inel îşi are degetul lui, aşa cum fiecare pantof îţi găseşte Cenuşăreasa.Iar eu mi-am încălzit apă în ceainic şi mi-am imaginat că lipsa apei e doar o coincidenţă şi nimic nu mă poate împiedica să arăt azi bine. Azi e un Fashion Show la Malldova. Iar eu îl prezint şi abia aştept să văd dacă rochia aia super tare pe care am ales-o va arăta la fel de bine pe mine ca şi fără mine.

Dacă nu veniţi la Mall, să vedeţi care-s tendinţele de toamnă-iarnă, începeţi să valorificaţi cum se cade primele clipe ale acestui  weekend. Un film ca Inception puteţi încerca, nişte coşuri de ciuperci sau măcieş, un grătar în geci mai calde, nişte reţete noi la bucătărie, o carte demult amânată. Voi ştiţi mai bine ca mine ce să faceţi, ca să reveniţi la insuportabilul cuvânt LUNI cu bateriile încărcate. Dar aţi putea veni şi la Mall.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply diana 1 octombrie 2010 at 16:06

  din tagg-uri am inteles mai bine ce-ti doresti tu pentru acesr week-end!:))

 • Reply Victoria Diaconescu 1 octombrie 2010 at 17:24

  „Există zile foarte proaste şi zile în care n-ai timp să te gândeşti cum e ziua.” – ce clasificare sumbră. da zile măcar „bunişoare” nu-s deloc?

  • Reply Nata Albot 1 octombrie 2010 at 17:33

   sunt tocmai alea in care n-ai timp sa te gindesti cum e

 • Reply marina 1 octombrie 2010 at 21:01

  sonia sau sofia ? m am incurcat.. dar nu`i pe asta.. filmul inception e fr bun ))

 • Reply Ranbir 1 octombrie 2010 at 22:48

  Ma-m pilctisit sa tot imi placi atita! A fost un show superb! Chiar imi era dor de o seara glamouroasa. Rochia ta parca era una din creatiile lui Manish Malhotra (designer din India).Frumoasa!

 • Reply Adrian 1 octombrie 2010 at 23:28

  Salut Nata! Vreau sa-ti spun ca ai condus foarte bine fashion showul.
  Poti sa-mi spui cine e fata „star”, care a defilat in bsb, imi pare cunoscuta, dar nu-mi pot aminti unde am vazuto. Mi-a placut ca a fost cea mai dezghetata dintre toate fetele staruri.

  • Reply Nata Albot 2 octombrie 2010 at 12:25

   Elena Gaina – redactor-sef revista Vkus Jizni

 • Reply aseag 2 octombrie 2010 at 12:06

  salutare Nata, vreau sa-ti spun ca aratai superb in rochia aia turcuaz la prezentarea show-ului, pacat ca nu am stat pina la sfirsit, 2eoarece cu intirzierea 2e 40 minute ne-a c-am plictisit (ca la mol2oveni), iar inteligenta si rafinamentul cu care ai prezentat a fost 2eosebit, felicitari!!!

 • Reply tany 2 octombrie 2010 at 12:54

  Eu nu am fost la Mall, dar mi-a placea sa vad poze cu rochia ta pe care o tot lauda atata lume!:)

 • Leave a Reply