26 comentarii la “POFTIM?! ADAUGĂ SARE ŞI PIPER

 1. Off Nata sa fie cineva cu inima mai slaba precis ca inchide ohii de atita asteptare, da nui nimica mai rabdam noi un piculet Eu cind am aflat ca vrei sa faci o emisiune noua am zis: ” Femeia asta nu e sanatoasa, ei ce naiba mai are in cap (numai nu o lua in nume de rau). Apropo seara trecuta te-am visat.

 2. Mmmm… desteptarea ramane si fara sare, si fara piper…iar jurnalul se atrofiaza ca o planta neudata. nu intotdeauna schimbarea pionilor da castig de cauza. tin la voi, dar ma doare sa observ asta. Totusi…speranta moare ultima.

 3. stiiiiiiiiiiii, Sergiu Beznitchi si fata aceea Ilinca……..le sedea bine acolo unde erau, n-ajunge n-ajunge sare si piper, se stradui baietii dar ………..o vreau pe Alina si Andrei……….iaka asa.

 4. SUCCESUL ESTE RASPLATA PERSEVERENTEI.succese mari Nata&celor care sunt aproape de tine,dar TU cu siguranta vei fi rapslatita!!!ESTI BRAVO&SUCCESE…,IN TOT CE VEI FACE.

 5. Felicitari Nata! Asteptam cu nerabdare noua emisiune si sunt convinsa ca va avea sare si piper indeajuns/ Bafta!!!!! Apropo, Nata spunemi te rog ce piesa se aude pe fundalul filmuletului de promotie? Ca tare faina mi-a parut si as vrea s-o ascult in intregime/

  • sunt studenta la facultatea de jurnalism si parerea mea este ca televiziunea din MD dormiteaza inca …sa zicem multimesc,sai aplaudam si sa le uram succes oamenilor care incearca sa faca macar ceva pentru tv nationala..Nata esti bravo..suntem alaturi de tine ..marti chiar voi vi in sala si voi tine pumnii pt tine..Succese )

  • logica moldovenilor…proiectul inca nu a iesit…totul doar se pregateste si lumea ii atribuie deja niste calitati nu prea bune…sau poate invidia va macina ca nu va ajuns capul si ca nu puteti sa faceti ceva frumos ??

 6. Nata si Andrei, multa bafta!!! orice s-ar spune, schimbarile fac bine si sincer mi-ar placea mai mult sa te vad la o emisiune proprie decit in spatele culiselor in calitate de producator si m-am convins de acest lucru ascultînd o simbata intreaga inregistratile prânzului în aer!!!!emisiunea e super si cum a zis Alexandru Tanase ar trebui sa ai propria emisiune de culinarie!!!!!Abia astept!!!

 7. Si eu astept sa vad noul proiect!
  Apropo de desteptarea……..pe Sergiu il ador e bravo.Ilinaca………….mai are de invatat, da cine stie poate, poate , poate!!!
  De Andrei nu mai zic.Chiar ne e dor!!!
  voua bafta

 8. Sergiu le face pe toate. El e bravo, duce carul sii pentru Ilinca. Ea este acolo pentru ochi dulci. In rest – beton inghetat. Falsul ne alunga de la ecran, plictiseste si indeparteaza. De ce sa nu spunem lucrurilor pe nume?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>