De-ale mele

Interzisă pt că e prea sexy

Măcar atâta bucurie. Nu doar la noi comuniştii interzic picioare frumoase pe panouri. Şi la ei, tocmai o întreagă Beyonce poate fi interzisă pentru prea mult vino-ncoace.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Lucia 17 noiembrie 2010 at 16:52

  salut nata.felicitari pentru emisiune,e super tare.succese mai departe si fie ca toate usile sa-ti fie deschise,esti o super femeie.
  Cred ca au interzis-o din invidie 😀 alta explicatie nu e.

 • Reply Daniel 17 noiembrie 2010 at 21:18

  Sunt pentru interzicerea a astfer de spoturi, locul lor e la posturi codate si pe site-uri pentru adulti. Si interzicerea cracilor de pe panouri e unul din lucrurile bune facute de comunisti. Nu avem nevoie sa apara curvele orasului in vizorul tuturor.

  • Reply boo 18 noiembrie 2010 at 12:10

   tac,aici nu e vrb de nici o curva sau in genere de curvarism,chestia asta se intimpla cind oamenii se inseala nu cind filmeaza un spot publicitar care e sexy si fierbinte & NON VULGAR
   SI-..Nu avem nevoie sa apara curvele orasului in vizorul tuturor” mai demonstreaza inca o data ca MD asta e plina de ipocriti,adica sa existe se poate(si inca multi barbati de fapt le vor) dar sa nu se stie.ambalaj frumos la suprafata-in consistenta un rahat,cam asta-i ideea ta daniel?!

  • Reply Daniel 20 noiembrie 2010 at 20:44

   Draga boo, mersi mult ca ti-ai pierdut timpul pretios citindu-mi mesajul. Si Natei mersi ca ne-a dat o tema interesanta de discutie, m-as bucura mult sa aud parerea ei. Dar ceea ce vreau sa zic e ca mesajul principal al spotului se pierde, ar trebui prezentat mai mult produsul, dar e o chestie de marketing. Iar daca cineva are nevoie de video hot si sexy, spoturile publicitare nu sunt cea mai buna idee, pot sa te ajut cu ceva site-uri specializate))).
   Spotul e filmat bine, e sexy, dar totusi, care e legatura??? Sunt sigur ca Beyonce nu se foloseste de ceea ce reclameaza.
   SI-la existenta toti au drept egal, nu se pune la indoiala, dar ar trebui de filtrat bine ceea ce se afiseaza, la ce bun trebuie copilul meu sa vada cracii de pe panouri??? Asta ii schimba totalmente gandirea!!!
   Mersi de atentie, sper data viitoare sa numeri pana la 30 inainte de a scrie, ca sa nu mai fii asa de emotionata.
   Bafta!!!

 • Reply Daniel 17 noiembrie 2010 at 21:19

  Eu abia a treia oara am vazut ce se reclameaza in spot…

 • Reply olea 17 noiembrie 2010 at 21:37

  Beyonce ramine o diva,e frumoasa -cu siguranta putin spus,e fermecatoare si imi place la nebunie.Pai si la noi fetele sunt dragute dar nu au formele de invidiat ale Beyonce,Shakira…

 • Reply E.T. 18 noiembrie 2010 at 10:01

  prea multa fitziiala:) de aia au interzis:)

 • Reply boo 18 noiembrie 2010 at 12:19

  apropos cintecu-i tare,eu l-am auzit cintat de A.Rybak….ehhh lovely:))))))

 • Reply sorin 19 noiembrie 2010 at 00:36

  oameni buni tre sa intelegeti sistemul in state ca sa va dati seama de ce a fost interzis clipul pe unele canale TV, inainte de a BOOii. Tot publicul este cel care poate da in judecata canalul TV, daca cineva a fost ofensat de continutul clipului, reclamei, emisiunii, filmului (copiii au fost prezenti, bunica sau bunelu au fost ofensati …). Si atunci canalul TV tre sa platesca bani buni cu 6 zerouri pentru un astfel de dosar. Deci in state exista canale TV speciale unde publicul este avertizat ca poate fi ofensat de continutul emisiunii, clipului si atunci nu-i problema este la alegerea persoanei, daca decide sa acceseze canalul TV respectiv si sa priveasca emisiunea. Dar canalele TV principale de noutati si informare a publicului in masa ca FOX, NBC, CBS, ABC care sunt cele mai puternice canale in SUA, dar aici ratingul depinde de numarul publicului care priveste canalul si evident ca si reclama e cea mai scumpa ca sunt cele mai vizionate canale, au restrictii la materialul emisiei (in special totul ce tine de erotica si injuraturi/curse language). Logica este ca daca sunt cele mai vizionate canale, un copil cind deschide TV are cele mai mari sanse sa priveasca unul din canalele numite si atunci se incep problemele…Reclama data nu este interzisa pe canalele TV distractive…

 • Reply Vicky 19 noiembrie 2010 at 11:17

  Fierbinte, n-ai ce zice… Da nu-i vulgar!

 • Reply Pippi Långstrump 19 noiembrie 2010 at 23:35

  ma simt oarecum ofensata de spotul asta…oare chiar asa de nesofisticati ne considera creatorii lui? in ce ma priveste, s-au ars: e un clip foarte unsexy.

 • Reply Lucia 21 noiembrie 2010 at 20:02

  exact clipul este fierbinte, erotic nu vulgar. Cum a accentuat Sorin mai sus, in SUA orice material in emisie pe canalele obisnuite care are un continut erotic sau de alta natura, necesita in avans sa fie insotit de o avertizare pentru consumator de tipul ‘clipul urmator are continut erotic’. Daca cei cu clipul nu accepta aceasta conditie atunci au ca alegere canalele TV fara restrictii. In SUA este libertate si totodata ordine si protectie a consumatorului, cu parere de rau in moldova nici una nici alta, si des se confunda libertatea cu anarhia si prostia.

 • Leave a Reply