De-ale mele

Relax, take it easyyyyyy

Eu pe facebook fac un performance, iar aici confesez cum fac eu asta. Păi nu pt asta e un blog până la urmă?

Vineri seara am făcut un aşa numit storming de brainuri. Ne gândeam, cu echipa noastră supercompactă de la Sare şi Piper, cum să valorificăm această ultimă săptămână înainte de alegeri. Să ne întîlnim omeneşte cu politicienii noştri, fără dezbateri electorale, care în ultimele sute de mii de secunde ş-aşa sunt suficiente. Şi am născocit o  alternativă. Una, după mine, extrem de inspirată. Şefii noştri au dat dovadă de super multă democraţie şi au aprobat această iniţiativă. Cu sfaturile şi recomandările de rigoare, deosebit de înţelepte şi încurajatoare.

Propunere: Să le oferim timp de emisie politicienilor noştri pentru a-şi manifesta personalitatea într-o ipostază umană, firească, cu diverse probe de abiliate, intelectuale sau artistice. E ca şi cum ai propune unui om, care s-a obişnuit să trăiască cu mandibula încleştată ca la un aligator, să şi-o sloboadă puţin. Un om care vrea să câştige opţiunea personală a altui om şi are  şansa să se adreseze alegătorului său mai pe limba lui. Ce poate fi mai atractiv pentru un spectator?

Oferta a fost făcută mai multor candidaţi. Cine va accepta această „provocare” veti afla pe parcursul acestei saptamini. Despre cei care nu vor apărea, din lipsa de timp, nu putem filma povesti de iubire pentru a echilibra şansele.

Grădină, noiembrie, ceai din crizanteme royale(foarte bun ceai,apropos), hai fără aluzii….

În loc de linguriţă, o ramurică de vişin cu muguri în hibernare…

Facebookul mai generează un subiect pentru măine: Umor! Ne lipseşte umorul! Suntem atât de grozavi, umflaţi în pene şi cu fălcile-balon, încât tăiatul de frunze,întrebările de cultură generală sau probele artistice conteză mult mai puţin decît nişte dezbateri  sau întîlniri din Cimişlia.

Intru pe net. Prima poză: Marian Lupu (real sau photoshop?) pozează în faţa oglinzii. O poză, meschin sau angelic aruncată pe net de cineva. Ei, Dumnezeu cu el, sărăcul (m-am gândit eu) o papadit oleac. Dar în momentul în care poza a fost reconstituită de prietenul meu Viorel, nu am avut nici o îndoială că acesta este noul nostru trend. Dar ce fel de trend? Trend al penibilului, sincerităţii, masculinităţii, părului de pe kept.  Ia să vedem….şi am văzut. Un trend al oamenilor care nu au un candidat care să-i reprezinte. Dar care foarte tare ar fi gata să-l susţină, dacă el ar apărea.

http://www.versuri.ro/versuri/llkgf_mika+relax+take+it+easy+romana.html, asta pt cei cu deficiente lingvistice…versuri absolut irelevante, muzica buna

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply posmotrel 22 noiembrie 2010 at 01:26

  nu m-o tăguit 🙁

  • Reply cititor-fidel 23 noiembrie 2010 at 13:45

   …mda… are chipuri sa se rupa drujba..:))
   mama lui de tag:-)

 • Reply Denis 22 noiembrie 2010 at 15:24

  O daaaaaaaaaaaaaa 😀 ce saptamina frumoasa 😀 o sa am 😀

 • Reply boo 22 noiembrie 2010 at 18:06

  da care-i treaba cu cimislia?

 • Reply Ana 22 noiembrie 2010 at 20:48

  fragment de discutie purtata intre mine si un moldovean care vindea la Iasi in piata produse alimentare:

  eu: duminica viitoare o sa mai veniti aici in piata ?
  mold : da, sigur
  eu: pai nu mergeti la vot?
  mold: nu. ca si asa se aleg ei intre ei
  eu: cum asa? de ce ii lasati sa hotarasca pentru dvs?
  mold: oricum nu o sa fie mai bine indiferent cine vine ca-i criza si in america
  eu: ati fost acolo sa vedeti cum e?
  mold:….

  • Reply OLESEA S. 23 noiembrie 2010 at 23:47

   Ei, nu lasa ca o zis Lenuta ca va merge prima sa vada cei cu America asta si pe urma daca a fi deputata moi duce si eu…de viata buna

  • Reply Ana 25 noiembrie 2010 at 11:04

   Draga Olesea S.,

   Teama mea e ca nu cumva, dupa votul de duminica , Lenuta nu mai ajunge nici pina la Iasi ca sa vinda bomboane Bucuria. America e departeeeeeeeeeeeee !

 • Reply felicia 24 noiembrie 2010 at 09:14

  Nata, cum as putea sa urmaresc o emisiune Sare si Piper din platou? Ce este necesar pentru a obtine acces?

 • Leave a Reply