De-ale mele

Pentru stare de spirit

Nu e neapărat ca un simplu film să vă schimbe radical viaţa. Dar e foarte posibil ca viaţa voastră sau măcar starea de spirit să devină un pic mai bună. Deşi toată lumea îmi recomanda să mă uit neapărat la Seven Pounds, e floare la ureche pe lângă emoţiile pe care le veţi trăi urmărind “Patch Adams” cu Robbin Williams. După ultimele evenimente care s-au întîmplat în medicină moldovenească, m-aş bucura să-mi spuneţi dacă aţi cunoscut măcar un medic moldovean care v-a tratat asemena personajului principal. Scrieţi-i numele, spuneţi şi numele instituţiei în care acesta profesează. Aş vrea cred că voi avea nevoie de mai mult decât 10 degete de la mâini ca să-i număr.Sănătate vouă şi celor pe care îi iubiţi.

Comentarii

Previous Post Next Post

7 Comments

  • Reply O cititoare 15 February 2012 at 04:43

    Am privit filmul prima data vreo 10 ani urma..si m-a impresionat enorm, apoi l-am revazut, cred ca, vreo trei ori. Apoi m-am interesat daca se practica pe undeva ” risoterapia” si sunt cateva clinici in SUA..

  • Reply Duracell 17 February 2012 at 13:49

    Am vizionat cu placere filmul recomandat de tine. E bun. E foarte bun. Dar, sincer, “Seven Pounds” m-a impresionat muuult mai mult. Defapt, as insista sa nu comparam aceste filme deoarece sunt total diferite si o comparatie a lor, ar fi neobiectiva. Ambele sunt inspirate din viata, ambele cu actori de exceptie in roluri principale… A cui drama e mai drama? Care film a avut mai mare impact asupra societatii?

  • Reply Florina 18 February 2012 at 22:37

    Sunt din Romania, din Satu Mare. Urmaresc Jurnal TV de pe o antena parabolica . Va apreciez , va admir si va respect. Am cautat pe internet informatii despre voi. Asa am inceput sa cunosc Moldova, cautand informatii, fotografii despre voi ( cei de la Jurnal TV ) , despre locurile voastre natale. Am fost impresionata. Imi face placere sa va cunosc.

    • Reply nataalbot 19 February 2012 at 03:07

      Ma bucur ca va stirnim curiozitate si va multumesc

  • Reply tania 20 February 2012 at 11:43

    Off-top!!! Scuze pentru interventie, dar nu stiam unde sa ma bag))) Mai pe scurt, am privit adineauri-pt prima data- o sedinta a ministerului vostru, ce-i drept in reluare, dar n-are a face… Am ris cu lacrimi, am vazut ca si voi va inadusiti de ris:)))))))))))))))))))
    Apai daca nustiu cite minute de ris cresc durata vietii cu citiva ani, voi o sa traiti cit “chetrile”, lucru pt care va felicit din suflet!!!!!!

    • Reply nataalbot 20 February 2012 at 12:43

      Ministerul Adevarului pe FB. Multumesc de feedback

  • Reply Katea 4 March 2012 at 19:37

    Nata, iti multumesc pentru film!
    Nu stiu nici un medic, nici o institutie in RM care face asa minuni, din pacate nu stiu….dar stiu ca la Institutul Oncologic si anume in Pediatria Oncologica nu ajunge Paracetamol, Picaturi Pentru Ochi si Termometre….e trist….
    As vrea sa vada acest film toti absolventii USMF “Nicolae Testemitanu” 🙂
    Sanatate!

  • Leave a Reply