De-ale mele

Azi s-a aruncat cu pietre la Bălți, la comandă

Acest mesaj, venit de la un politician antiunionist, a fost trimis azi către mai multă lume. Eu l-am primit prin fb de la cineva. Cum l-am citit, așa am și uitat de el. Pentru ca seara să aflu de cele întâmplate azi la Bălți. Colega noastră, Victoria Ocară azi a demonstrat cît de curajoasă și profesionistă este. Din păcate, după o piatră primită în cap. Cu toate că răufăcătorul este în imagini și poate fi și din tabăra unioniștilor, poliția dă din umeri.

11.27 Виктор Шелин
52 мин. назад с помощью мобильного ·

„Всем!!! Еду в Бельцы!!! Очередной раз коммунисты проявляют свою слабость погружая позором тех кто за них голосовал десяток лет. Проводят митинг в 14 оо на площади в то время когда Унионисты прикрытые бригадами полиции из Кишинева в 10 утра проходят маршем. Едим с различных уголков страны не допустить позора над Бельчанами. Погрузим унионистов в позор. Я обьявляю Унионистам ЯИЧНУЮ ВОЙНУ по всей стране!! У кого есть яйца берите в руки яуца !”

Господин Шелин, проблема в том что ваш раж помог некоторым нехорошим людям спутать яйца с камнями. Перестаньте заниматься х…..ёй. Откройте пляж в Валя Морилор, может подумаете на счёт разрушенного фонтана, там же, аșa ca o binefacere. Будьте нормальным рускоязычным гражданином Молдовы, а не свеньёй которая плюет туда откуда кушает.

Din păcate ei au lideri. Buni, proști, nu contează. Ei au ciobeni. Din ăștia care să toarne gaz pe foc pentru a-i trimite pe alții cu pietrele în față, dar singuri să rămână teferi. Noi nu avem. Ne lipsește un lider. Unul nepătat. Unul pe care lumea să vrea să-l urmeze. La noi, nici măcar poliția nu știe cum să ne apere. Primul test de capacitate pentru noul ministru al afacerilor interne a fost azi. Mătincă nu prea cu succes. Sper măcar ca noul ministru să vadă în mesajul de mai sus o tentativă de instigare la ură și să mai dea peste nas cu legea unora ca Șelin.

Iată un pasaj decupat din corespondența de azi:
ГОРОЖАНЕ ЗАКИДЫВАЮТ УНИОНИСТОВ ЯЙЦАМИ. ТЕ В ОТВЕТ БРОСАЮТ В НИХ РОЗЫ, ВЫКРИКИВАЯ „У ВАС ЕСТЬ ЯЙЦА, НО НЕТ МОЗГОВ!”

Comentarii

Previous Post Next Post

Leave a Reply