De-ale mele

One sweet day

Ziua nu promitea mare lucru. Mare lucru nici nu s-a intimplat. Dar s-a intimplat fara flori, suprize sau vorbe desarte, o zi dulce. Fix ca si prajiturile pe care le-am descoperit intro noua patiserie din Chisinau. Un loc dragut, caldut si promitator. Au croissanti deosebit de buni si latte pentru take away, si chelneri care stiu cum sa te faca sa revii. Va recomand sa incercati localul, preferabil intro dimineata devreme de duminca. Il gasiti pe str. Alexandru cel Bun. Un potential concurent pentru Delice-ul nostru.

Azi am mai avut o experienta placuta. Am inregistrat o piesa. Trebuia sa fie un cover, insa printr-o minunata coincidenta de circustante, am facut o melodie noua. Si e compusa de un omulet foarte talentat, pe care inca urmeaza sa-l descoperiti in toata splendoarea lui.Piesa e despre dragoste, e scurta, exact ca si dragoste si e suculenta si dulce, exact ca dragostea. Pentru vizualizarea ei am apelat la citeva cupluri frumoase, cunoscute pe la noi. I-am pus in fata camerei si i-am rugat sa fie indragostiti. Dar aveti putina rabdare si o veti auzi neaparat. Ba chiar o sa va dau si versurile,ca sa o cintati celor dragi.

Ziua asta am incheiat-o prezentind un eveniment incredibil de frumos. Sarbatoarea unui cuplu de indragostiti. Eu nu as numi-o nunta. Pentru ca in afara de rochia miresei, nimic din aceasta feerie nu a semanat cu un scenariu tipic de nunta. Pentru eveniment a fost schimbata chiar si podeaua localului. Laminat alb, pereti imbracati in matase albe, decorati cu mere rosii. Scaunele legate cu dantela rosie, scena decorata cu pozele celor doi indragostiti, candelabruri transparente cu luminari albe, marturii sub forma de mere rosii. Din partea mirelui am avut,o aproape mitica ,bunica de 80 de ani, cu urari si cu tinerete in ochi. Un eveniment facut pentru a ferici lumea, nu pentru ochii ei. Si ca sa fie clar a cui e sarbatoarea, mireasa singura a ales cui sa-i ofere in dar superbul sau buchet ,din frezii albe cu mure rosii, lasind probabil citeva domnite cu buza umflata. Ziua am incheiat-o cu multumiri din partea indragostitilor,insa in adincul sufletului eu le multumeam pentru sansa de a face parte dintr-o sarbatoare facuta cu atita dragoste.

Concluzie: nu va casatoriti decit atunci cind ati ramas ultimul din gasca neinsurat, adica aveti suficient de multa minte ca sa stiti cum trebuie sa arate povestea iubirii voaastre sau cind un bebe e pe cale sa faca prea mica lumea in care traiti. Toate au fost azi despre dragoste….deci exista.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Dindina 23 ianuarie 2011 at 10:17

  Dar numele patiseriei putem s-o aflam, ca e cam lunga strada Alexandru cel Bun. Merci.

  • Reply Nata Albot 23 ianuarie 2011 at 11:55

   Creme de la creme

  • Reply sylvia 26 ianuarie 2011 at 12:12

   localul e superb…am fost acolo in ajun de Craciun, recent s-au deschis …

 • Reply olya 23 ianuarie 2011 at 13:22

  Si noua nea placut localul.Si patronul tare dragut!!! chelnerii cam adormiti undeori, cam zapaciti, da invata ei…in rest gustosenii!!!
  Iar atmosfera te face sa revii…..
  Cel putin pentru mine e locul in care pot merge pana apare mica mea faptura pe lume!!!!

  • Reply ella 24 ianuarie 2011 at 00:30

   Intr-un ceas bun! nastere usoara…

 • Reply Tatiana 25 ianuarie 2011 at 13:25

  Delice-ul nostru s-a facut slabut de tot…Am auzit de noul local si mersi de indicatie…Sper ca localul nou va mentine nivelul pe mai multi ani..

 • Reply nou-nouta 26 ianuarie 2011 at 01:14

  e sokant momentul kind ramii unikul din gaska singur kuk… cine naiba sa te mai insoteaska la munte/mare ?

 • Reply Gerassol 27 ianuarie 2011 at 16:19

  „O casatorie buna este aceea dintre o nevasta oarba si un sot surd”. (Michel de Montaigne)E secanta cu tema dar mi-a placut mult …undeva oricum se vor intresecta:)

 • Reply Eu 27 ianuarie 2011 at 23:50

  din nunta mea nu mai ramas nimik……………………………. doar un inel……………………

  • Reply felicia 28 ianuarie 2011 at 20:59

   dintr-a mea doua inele..

 • Reply olya 3 februarie 2011 at 13:10

  ella mersi mult

 • Leave a Reply