De-ale mele

+1 la vot

De cîteva zile pe facebook pozele de profil ale multor utilizatori sunt înlocuite cu +1. Eu încă nu mi-am înlocuit-o. Dar susțin ideea.Ideea de a lăsa scârțîitul acasă și a merge la vot cu orice preț, chiar și cu prețul de a alege răul cel mai bun.
Păcat că ne apucăm să stingem focul cînd totul e APROAPE cenușă. Păcat că suburbiile devin brusc foarte importante strategic pentru candidații la primărie. Păcat că la 5 zile de alegeri, cineva suprinzător, ne amintește că nu suntem legume și deci nu e cazul să ne împărțim pe culori. E o poziție pe care o salut cu brațele deschise și o așteptăm cu toții de atâta timp, dar nu mi se pare sinceră.Pentru că e apărută peste noapte, cînd cuiva a început să-i tremure fundul din cauza unui presimțit eșec. Da, d-ul Dodon, la dvs mă refer. Sunt tristă că aveți o echipă atît de bună,care v-a făcut o campanie atât de bună, atât de bine închegată. Panotaj stradal de calitate, maiouri calitative și colorate, slogan, concert, spoturi tv – toate la un nivel de cîteva ori mai bun decît ale lui Dorin Chirtoacă. Sunt tristă că vă duce capul să vă selectați echipa de pr și nu faceți cel mai important pas: acela de a-i lăsa pe comuniști în paza Domnului și a vă construi o carieră politică fără un electorat bătut în cap, buimăcit și mai ales disperat.Disperat pentru că nu are cine să le reprezinte interesele. De ce nu vă anunțați ca un politician anticomunist care să reprezinte interesele vorbitorilor de rusă în țara asta. Acei ruși care votează comuniștii de nevoie, nu din simpatie. De nevoie, pentru că toți ceilalți eroi politici se pomenesc că avem ruși în țară numai la alegeri și întrebîndu-se cine naiba îi mai votează pe comuniști. Dar eu am rude,colegi, prieteni, fini, vecini care votează pentru comuniști. Și asta doar pentru că sunt singurul partid care cîtuși de puțin îi mai ia în seamă pe ruși. Iată, d-ul Dodon ce cred eu că ar trebui să faceți…dar asta după ce toți tinerii vor ieși duminică la vot. Toți, netoți…cine-i știe…poate acțiunea pusă la cale de mai mulți bloggeri din Moldova va avea un impact mai mare decît cred eu. De aceea mă și alătur și voi ieși și eu duminică să dansez Duck Sauce.

Așa dar, joi,la 11.50 în Piața Marii Adunări Naționale bloggerii din MD se adună, împreună cu artiști, trupa Just Friends a lui Igor Munteanu, pentru a face o repetie de dans la melodia pe care o vedeți în clip. Iar duminică, în ziua alegerilor, la 11.50 în același loc, toată lumea este chemată pentru o acțiune de solidarizare, de mobilizare la vot. Mesajul e simplu: Mergi pe la secția de votare înainte să te duci la frigărui, bronz sau vilă.
Acțiunea nu are culoare politică (deși e clar prin metoda excuderii care-i culoarea), dar mă alătur.Pentru că mă interesează, în primul rînd pentru că încă mai am de gînd să trăiesc în Chișinău, mă interesează ca și experiment pentru a testa puterea internetului și mai ales pentru că nu face nimănui rău.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Nina 15 iunie 2011 at 13:59

  Sa fie un politician anticomunist?…NICIODATA…
  Daca ii scapam pe comunisti si le dam primaria..pai s-a zis cu noi….vor acapara intreaga tara…
  asta e si ideea,,,,mai intii capitala..dupa care..restul……..

 • Reply Tatiana 15 iunie 2011 at 16:13

  De ce ? Lupu tot nu părea sa fie anticomunist…Da Nata, sunt de acord cu tine, au o echipa puternica….pacat!!! Unde nu te întorci te trezeşti cu un frayer roz în mînă. Noi rămînem doar cu speranţa) Apropo, eu în locul lui Filat (dacă ar avea candidant la primar)aş face un spot cu semaforul (rosu-stai, galben-stai,vede-voteza!) ca răspuns la spotul cu legumele.

 • Reply Бессарабец 15 iunie 2011 at 19:55

  где русская версия сайта?

  • Reply RIA 16 iunie 2011 at 12:25

   Invata limba romana pocirla, ca ai avut la dispozitie 20 ani pentru asta

   • Reply Smile 17 iunie 2011 at 14:48

    da nu-ti pare ca cam parintii tau au trecut prin anii cind si a fost la fel limba rusa? Daca toti va socotiti romani luati catrafutele si ramineti in Romania, cine va tine aici. Eu ma socot moldovan si nu tradez tara, pentru doar ca voi vrei in Europa print-un loc s-o treceti. Ceea ce tine de verzi la noi in oras timp de 4 ani n-a fost facut nimic absolut, nici macar drumul sal repare. Nici de lucru nu am dar si mai pun bete in roata. Nici comunistii nu-s ideali dar e un singur partid de la care se prea poate sa fie bine. Dar liberali singuri nu inteleg ceea ce vorbesc.

    • Reply jinell 17 iunie 2011 at 22:47

     asculta un pic… de lucru nu o sa ai pt ca ai tot umblat cu bautu prin camin… la examen ai copiat pt un 5 si acuma vrei de lucru… nu itzi da nimeni paine calda si sare in fiecare zi gratis toti se duc si lucreaza pt asata asha ca potzi sa incepi sa lucrezi sa invetzi si dupa sa ai pretexte dc nu ai de lucru… dupa daca tot consideri ca nu au facut nimic… imi zici tu ce au facut comunistii inaintea lui domnul Chirtoaca????

  • Reply Igor 17 iunie 2011 at 04:00

   siberia.RUSheet

 • Reply Marin Bobu 15 iunie 2011 at 20:10

  sa ma c#c in capul comunishtilor.
  ei stau si amgesc batrinii carora le pare ca va fi ca in URSS

 • Reply Marin Bobu 15 iunie 2011 at 20:11

  si am uitat tatzi marsh la vot amuuuuuuuuu!!!!!!!!!!

 • Reply Veaceslav 15 iunie 2011 at 21:21

  )))))))))))) parca sunteti copiiii !!!! asa mai credeti in politicieniii estea ……parca nu intelegeti ca e o chestie personala !!!!! aicea baniiii joaca rol iaka lor ce le trebue chestii de bussiness si influenta ….lor liii tot una cum toata tara traieste !!!!…..pina acuma nu poate sa imparta fotolile…..!!!!! toti is buni ….unul mai bun ca altul !!!!

  • Reply Igor 17 iunie 2011 at 04:01

   o fi si aceasta o parere dar sa nu uitam ca un comunist e un om rau dar un liberal sau democrat un om mai putin rau 🙂

  • Reply Vlad 17 iunie 2011 at 13:24

   PERFECT !!!!
   Sunt de acord cu toate cuvintele

 • Reply Tusovshik 15 iunie 2011 at 22:49

  Mai .. ce Pai… de unde ahsa romini kikashiosh so gasit aisea la noi in Moldova!! sai prinzi pe afara sa le dai o pixxdeala haroshaia …..PCRM is oameni shi Moldoveni creiru vostru nu e in stare sa ghindeaska ca astai pur shi simplu denumirea partiduluiu….uibanti

  • Reply anonim 17 iunie 2011 at 10:21

   mai invata istoria, mediocrule.

 • Reply Tusovshik 15 iunie 2011 at 23:24

  ANTI COMUNISM !!! Shii cu voi aveti logika in kapu shela…. astai denumirea partidului … Mai interesativa oliaka cite partide in europa au vost cu denumirea comnista shi repede shiau schimbat in alte denumiri shi stau amu la putere si toata Uniunea Europa traeshti pe tip de Uniune Soviete in model nou!!!
  Tu dano dovezi shi fapte de ce eu trebu sa votez AIE 2 „Mafia 2” care duk o politika anti sociala pro-romina pro-europeana… da no vinit nish un andon din europa shi sa zika cum lumea supravetueshti cun salariu minim de 3000 lei cu asha conditii ….MOLDOVA ESTE UN OBIECT DE MANIPULARE A EUROPEI cu AMERICANI asupra DISPOZITIEII RUSSIEII… da Poporul Moldovan o SA ramie cu mina in cur shi cu granitele inchise in europa!!! Lor nu le trebu val de imigranti….

 • Reply Константин 16 iunie 2011 at 08:23

  Сцуки Либеральные румыно-жопа лижушие! Cind o sa intelegeti odata si odata ca comuniistii de azi nu sunt acei de 60 ani in urma…Ei nu promit ca Chirtoaca si restu LP mii in buzunare…La moment Partidul Comunistilor este cea mai mare influent coerent partid(apropo aflinduse in opozitie deacum 2 ani)

  Extrageti concluzii prostilor!

  • Reply viki 16 iunie 2011 at 12:52

   nu comunistii nu promit ei numai fura!!!!!! cominismul ramina comiunism, acelas sistem totalitar si criminal ca si nazismul. nazismul a fost condamnat dar cominismul mai traieste datorita oamenilor ca voi rau intunecati la minte, nici in Rusia nu mai etse asa popular ca in Md acest sistem autoritar,mai citeste istoria faptele nu se sterg cu radiera , crimele cominismului mai rasuna inca…. sa fii adept al comunistilor inseamana sa justifici crimele comunismului , gindeste mai profund Kostake!!!!!!!!!!!!!!

  • Reply Anticomunist 16 iunie 2011 at 12:56

   Se vede ca esti sustinator al PCRM („Extrageti concluzii”, cred ca tu le scrii discursurile liderilor PCRM, alde voronin ce striga in gura mare ca cei din AIE sunt „Zaraza”…. jalnic). Si intr-adevar, sunt foarte coerenti ei coerenti in prostia lor…

 • Reply LIFER 16 iunie 2011 at 08:27

  КАК ЖЕ ЭТО ВСЕ НАДОЕЛО ((((( ЗАКОЛЕБАЛИ

  • Reply Igor 17 iunie 2011 at 04:02

   poti alega drumu spre russia tcvoya ca acolo nu te vei satura nici odata, ai atit pamint acolo !!!

 • Reply oxana 16 iunie 2011 at 11:09

  care echipa?? care selectie buna??? banii fac tot…si oamenii talentati vor sa fie platiti bine de aceea si ajung sa lucreze pt oameni ca Dodon…

 • Reply mmm 16 iunie 2011 at 11:17

  Константин nu acuza pe altii cind singuri suntem vinoveti, toti rusofonii mereu a fost impreuna si vor fi, ei mereu se duc organizat de minuta la vot, pe cind restu care tin cu alianta, sunt tari doar in fata ecranului in loc sa plece la vot. In asa mod niciodata nu vom obtine ceea ce dorim.

 • Reply Darkn3ss 16 iunie 2011 at 11:25

  comunistii au avut timp destul sa faka ceva pentru tara si au facut o p*la nu sunt demni sa konduka,Voronin lo imbogatit pe fiusu, a distrus fabrici si voi akuma pidarajilor inka tineti ku ei

 • Reply Павел 16 iunie 2011 at 12:29

  омг…. бред… автор… ты пропитан „прорумынской” пропагандой и первые два комментария такой же бред … не думаю что стоит что нибудь писать и добавлять просто соглашусь с Константином !
  хотя… могу сказать что такие вот прорумыны как автор и еще многие жители нашей страны „глотают” все что показывает ящик и говорят с трибуны наши „правильные” политики-патриоты (всякие там зеленые, голубые, синие и т.п.) но вы закрываете глаза на то что происходит в реальности … Я думаю вы знаете о том что обсуждались вопросы о продаже Молдетелкома и Аэропорта (единственного международного в Молдавии !!!) как убыточных предприятий !!!!! ?????? не буду упоминать о кредитах с которыми расплачиваться нам ! о классах где будут учится 40 человек !!! о зарплатах учителей, таможенников и других, о том как глава зеленых подминает под себя табачный комбинат Tutun-CTC …. и о многом другом что происходит в нашей стране чудес … „но мы должны быть счастливы! это же демократия или „дерьмикратия”? хотя … какая разница смысл тот же ! „

 • Reply Jora 16 iunie 2011 at 12:38

  Chiar sustin comunistii !!! si nu vad de ce nu as faceo toti politicietnii sunt comunisti ,, diferenta e denumirea partidului.. asa ca nu va dati mari destepti in deologii politice .. vorbiti doar de comunisti nestiind cei aia democratie si liberalism.. citit definitiile si apoi deduceti singuri daca intradevar partidele aka PDM PLDM PL se conduc dupa asta … ideea mea e ca in tara noastra nu este nimeni decent de a fi ales .

 • Reply litere 16 iunie 2011 at 13:48

  rusii macar sa invete româna… ca cind vorbesti cu un rus si ii spui in româna se uita urît la tine şi îţi spune „po ruschii”, da pînâ or învâţa ruşii româna la p..â i-am vâst pe dînşii împreunâ cu Dodon şi toţi acei care zic câ limba noastrâ nu este româna.

 • Reply ) 16 iunie 2011 at 13:59

  nice

 • Reply Sasha 16 iunie 2011 at 16:03

  .. Cinei Anticomunist e idiot chior ! Fara suparari dar cum nu vedeti ca Toata Moldova noastra din cauza PLishtilor Verzilor si Lupilor se duce dea ripa .. daca asha va continua shi nu da doamne sa ne unim cu Rominia Moldova va disparea, Toate aceste nebunii au inceput cu 7 aprilie … Ginditiva putin la ceea ce se intimpla ! Chiar nu vedeti ca tzara noastra cu orice pretz se lipseshte de traditie, obiceiuri, limba si chiar Istorie ! fiind inlocuita cu cea a Romanilor. In primul rind Moldova a aparut atunci inca cind nici nu se shtia de rominia in genere. Cititi atent Istoria editiilor pina la anul 1991 caci dupa aceshti ani Rominia foarte activ ucide totul ce ne apartine ca Popor. De ce Oare SHtefan Voda e Moldovean … Si poeti ca Ureche, Costin, Movila , Neculce, Cantemir nici nu shtiu de existenta Rominiei. Ginditiva ! Nu Fiti ca Oile in grajd ! Poftim si Video cu dovezi la spusele Mele !

  • Reply Sasha 16 iunie 2011 at 16:05

   iata adresa : http://www.nit.md/index.php?action=programs&id=18

   • Reply Inchizitor 17 iunie 2011 at 00:59

    Rominia-> Romania
    Intemeierea Moldovei – 1359
    Intemeierea Tarii Romanesti – 1330
    Ureche, Costin, Movila , Neculce, Cantemir – n-au fost poeti, si sigur stiau de Tara Romaneasca
    Trage concluzii.

   • Reply anonim 17 iunie 2011 at 10:30

    esti un exemplu superb al prostiei si necunoasterii, poti sa te mindresti 😉

 • Reply Q 16 iunie 2011 at 16:28

  Додон – антикомунист? А разве у нас нет примера Киртоакэ, пламенного борца с комми, у которого земля уходит из под ног, который проиграл выборы в Кишиневе? Если бы не пригороды, он бы сейчас тусовал батоны.

  • Reply Igor 17 iunie 2011 at 04:04

   limba de stat

  • Reply Vasile 17 iunie 2011 at 12:20

   Mă piş pe tine. Învaţă Româna.

 • Reply Alex 16 iunie 2011 at 17:31

  Oameni, nu va bateti capu ,voi toti spuneti ca „Jos Comunistii” sau „Jos Liberalii” sau ce partid nu va place ,da voi singuri ati dus vreo investigatie vati uitat prin documente oficiale, prin proectele intocmite de primarie in timp de 4 ani .Sunt aprope increzut ca va faceti decizia numai din contu informatiei primite din mass media ,sau influentata de parerea celor din jur . Cand vor fi timpurile ca moldovebii sa nu fie o turma ca unu o spus „be” si toti cei lalti spun ”be”, si cind activitatea oricarei institutiei de stat va fi 100% transparenta, si fiecare din noi va lua decizia din contul propriei analize si decizii… Atunci luativa sa scrieti lozenguri si sa spuneti ca cineva e rau conducator de primarie da cineva e bun….

 • Reply Sergiu 16 iunie 2011 at 18:47

  Pptz, politica asta. Oare dupa mutra si dupa cit de mare e cureaua de la pantaloni, nu se vede cine e mai cinstit si cine f*t* capu? Ati stat vreodata la discutie cu fiecare in parte, Tete-a-Tete? Eu spre exemplu il cunosc personal pe dnul Chirtoaca, si mi se pare un om foarte omanos si inteligent. Insa despre Bidon ce pot sa zic, numai citeva interviuri am vazut, si il urasc, il urasc foarte mult. Concluzii… La vot iesiti, da ginditi-va cu capul. In ue o s se duca, nu o sa se duca, noi tot aici intre nistru si prut raminem, moldova din loc nu se va duce, asa ca stati linistiti pe cur. Apropo, cei care nu sint de acord cu PRO-Romanismul, nu au decit sa faca la vale, si sa citeasca istorie. De acolo toti ne tragem, nu de la ei, mai de departe oleaca. Origini egale, nicidecum ruse.

 • Reply Misa 16 iunie 2011 at 20:12

  Chirtoaca mujik , fashi sheva , doamnelor si domnilor pentru un viitor mai bun si liber al Moldovei sa votati PL !

  • Reply Vlad 17 iunie 2011 at 13:34

   Mai concret va rog, shi so facut in patru ani.

   • Reply EX 17 iunie 2011 at 22:24

    poftim – solutia.md, si trageti cablu tv acasa, si priveste si alte posturi.. nu doar nit si N4

 • Reply celia 16 iunie 2011 at 20:14

  Dar cine sunt rusii, de li se acorda asa mare atentie? Vreo nationalitate priveligiata cumva? Sau poate vreo minoritate nationala? Paremise noi ne aflam pe teritoriul nostru, si nu noi ci ei ne-au invadat, cunoastem istoria. Nu cunosc vreun caz sa fi fost discriminat vreun rus, ba dimpotriva, nu odata am fost nevoita sa vorbesc eu rusa, sa fiu obligata sa cunosc rusa la serviciu, doar din simplul motiv ca avem o mare parte vorbitori de limba rusa.
  Toti suntem cetateni ai RM, indiferent de nationalitate. Si interesul trebuie sa fie cel al cetateanului RM. Si nu doar atunci cind acei „sarmani” rusi au nevoie de pasaport roman. Paradoxal nu? roman de nationalitate rusa? dar parca nu le plac romanii? nu vreau in Europa? atunci de ce multi rusi au pasapoarte romane? 🙂 cind vine vorba de interes se schimba prioritatile? Atunci eu zic sa nu ne mai impartim in rusi si moldoveni, odata ce toti suntem cetateni moldoveni. si pe linga rusi, mai avem si alte nationalitati, de care nu trebuie sa uitam.

 • Reply celia 16 iunie 2011 at 20:33

  Cu atit mai mult ca statul ne ofera drepturi, garantii, libertati si ne impune anumite obligatii, in baza CETATENIEI si nu a nationalitatii pe care o avem. Respectiv cetatenii moldoveni au aceleasi drepturi, indiferent de nationalitate. Rusii nefiind discriminati in acest sens. Sau poate problema este in incapatinarea unora de a invata limba de stat, nu doar a o intelege ci de a o vorbi? Intr-adevar ce „povara grea” pentru cetateanul moldovean(de oricare nationalitate) de a vorbi limba sa de stat. Pur si simplu ridicol.

 • Reply Q 16 iunie 2011 at 22:05

  @celia Cunosc limba romana. Totusi, daca atat de mult iubesti limba romana, poate iti ei demisia si cauti un alt loc de munca?

  В Молдове действуют международные компании – итальянские, английский. немецкие, русские, румынские. Если я пойду в румынскую компанию – буду говорить там по-румынски. Пойду в русскую – буду на русском. И хватит ныть.

  На работе нужно работать, а не сопли жевать.

 • Reply Q 16 iunie 2011 at 22:07

  @celia – Никто тебе не обязан давать зарплату за красивые глаза, пардон, румынский язык. Или за русский язык. Или английский.

  Зарплату дают за выполненую работу.

 • Reply Dana 17 iunie 2011 at 01:53

  O buna perioada de timp nu am citit comentariile la post-urile tale, Nata. Iar acuma remarc schimbarea radicala a compozitiei comentatorilor: vezi ce strategica a devenit pagina Ta, caci doar nu tinerii limpezi la minte (despre unii vorbesc) plaseaza comment-uri, dar oameni bine pregatiti, stim in al cui Stab, care stau si murdaresc un blog dragut, finut, placut pentru toti… Inteleg si strategia ta, acuma, cand esti persoana mai cu Post, mai cu Influenta, mai cu Cuvant ferm a spune… vii cu mesaje Indraznete si uite imediat si Reactia: mesajele pro-comuniste, pro-rusi, pro-provocari interetnice etc Nu sunt ele in zadar postate aici, este clar acest lucru. Important sa nu le displaca acelor cititori draguti, finuti, placuti, rafinati, ciopliti, mintal stabili si echilibrati… Iar ce tine de Ä face ceva pentru Rusi”: Stiati ca Recensamantul plaseaza Ucrainenii in fata Rusilor ca etnie straina in aceasta tara? De ce Moldova trebuie sa faca ceva special pu Rusi? Tu ai fost in SUA – se face acolo ceva special pentru Mexicani, Italieni sau Canada face ceva special pentru Ukraineni? Totul trebuie facut pentru tara, pentru societate ca ceva integru…si nu pentru fiecare in parte..

 • Reply Tim 17 iunie 2011 at 10:56

  chirtoaca sus,dudca jos.dudca e un mincinos cesi baga nasul peste tot
  un doi un doi
  dudca is a real gunoi
  trei patru trei patru
  mozgu lui dudca ii kikatu

 • Reply geraantic 17 iunie 2011 at 11:28

  curaj la toti, si faceti alegerea corecta.. p.s. analiza este un proces al logicii.. un picut e gresit logoul.. insa cred ca toti inteleg esenta..

 • Reply geraantic 17 iunie 2011 at 11:53

  upsss gindirea ca proces include analiza…sinteza.., a face logica – a rationaliza/proces iarasi al gindirii se autoexklude din expresie

 • Reply Anonim 17 iunie 2011 at 13:58

  Hm, integrare in europa…
  Intrebare consta in aceea sub ce forma noi in europa vom intra
  1. Ca Moldova tara indepedenta
  2. Ca componenta a Rominiei (fosta Moldova – Rominia 2012)

  Peste tot vedem MD(2) = RO(1)
  numai ca 2 nu este egat cu 1

  Pentru ca sa fie egal ce trebue sa facem ?
  – Sa scadem din doi unu.
  Dar ce se subintelege sub acest unu ?
  1. Pierderea obiceelor
  2. Pierderea pamintului sun denumirea Moldova
  MD minus (Obiceiuri, pamint) = RO

  • Reply Anticomunist 17 iunie 2011 at 21:44

   Macar singru ai inteles ce ai scris acolo???

 • Reply Smile 17 iunie 2011 at 14:55

  эй румынякиии валити в Румынию, Молдову оставте в покое, мы молдавский народ а не румынский, а вся тупая молодёжь не понимает что после окончания ВУЗов даже работать негде, вернулись 90 годы где начинают править преступники. Молодые научитесь мозгами пользоватся а не смотрите пока ваших родителей подкупают, мол бедная страна а все на дорогих машинак ездеют. СМЕШНО что вы голосуете ради жопы в стране

  • Reply Anticomunist 17 iunie 2011 at 21:50

   Dar pentru ce sa votezi?? Pentru cei ce ni-au facut tara de rusine in toata lumea, ca nici cu estul, nici cu vestul nu ne puteam impaca??Dar tu cine esti…. cei care se considera romani au tot dreptul, deoarece, (un pic de istorie citeste), de cind a disparut Dacia si dacii au fost romanizati, a aparut poporul român!!Iar tu, tu de unde ai venit? Tu de ce nationalitate esti, ca tea-au auds rusii sa ne deznationalizezi, sa ne uitam limba si obiceiurile, sa ne urîm buneii ce au luptat pentru Români in cel de-al II-lea Razboi Mondial, tu care ai venit din adincurile Russiei barbare, din cauza caruia strabunii nostri au fost aungati in siberia??? TU CINE ESTI SA-MI SPUI MIE UNDE SA PLEC???TIE ITI PASA DE MOLDOVA?? E imposibil sa iubesti o tara, nestiindui cel putin limba ….

 • Reply Andrey 17 iunie 2011 at 15:48

  ba da sunteti prosti, agramatilor, nici nu puteti scrie normal, intr-o propozitie un milion de greseli prostanacilor….cum sa vb cu voi pe tema politica daca voi sunteti imbecili?? nemaivorbind de puturosii de rusi…cum voi vreti ca ei sa invete limba romana daca ei pe a lor nu o stiu normal?

  • Reply Anticomunist 17 iunie 2011 at 21:55

   Daca vb despre mine, scriu cu viteza mare si posibil apar gresheli ortografice… de aia scriu repede ca ma irita oameni alde Smile si Igor…

 • Reply Alexandr 17 iunie 2011 at 18:41

  А ничего страшного что примерно 20-30 процентов голосов Дорина Киртоки было сделано с кладбища дойна? Если не понимаете о чём я говорю, то прочтите „Мёртвые души”.
  Во вторых Дорин прокололся насчёт плакатов. На дебатах с Додоном он говорил что не одного плаката с его фотографией не было, т.к. у муниципии нет денег на рекламные акции. А сегодня из 100 маршруток, которые я увидел 96 было обклеяно фотографией Дорина. Погуляв, тоже сегодня по буюканам чуть ли не каждый плакат был с Дорином. Теперь подумайте есть ли у него деньги? Как на самом деле „честно” он работает. Поищите в гугле о расследовании дела, насчёт покупки и установки светофоров по ул. Вадул-Луй-Водэ. Насчёт троллейбусов и суммах заработанных на них.
  Если честно я не шёл на прошлые выборы и скорее всего не пойду по причине того, что просто не за кого голосовать. Все начинают свои телодвижения, когда поджимает, причём сильно поджимает. Не согласитесь?
  Уважаемые националисты, если вы считаете что мой комментарий написан не на том языке или что то не так, просто не комментируйте.

  • Reply Crestin 17 iunie 2011 at 21:32

   chiar daca e adevarat a luato de la Voronin ala era masterul si inca nu a decazut la trucurile Comuniste

 • Reply Igor 17 iunie 2011 at 19:15

  Мне интересно какои дурак думает что при приходе Додона настанет комунизм. И кто может дать обяснение что такое комунизм в 21 столетий. Мне интересно вы тут голосуите. (помотрите пример грузий,белорусий) и кто от кого зависит

  • Reply Anticomunist 17 iunie 2011 at 21:54

   Care comunism, aici nu se lupta cu comunismul, ca el deja nu exista, caci cei din PCRM nici pe departe nu respecta doctrina comunista… sau daca 1 in an pun flori la monumentul lui Lenin sunt comunisti??? ha, prostii. Aici se lupta cu oamenii retardati din partid, care idee nu au de ceva nou, care sun ingimfati si prosti, care striga in public cuvinte ca : „jital nesovesenoletnii”, ‘2 metri de bulbushi”, „zaraza”, „Diacov ii skolizkii”… si multe alte perle, cel care venind la putere proletar cu 0 bani in 8 ani a ajuns MILIARDAR!!! Iata cu cine se lupta!!

 • Reply Veaceslav 17 iunie 2011 at 19:51

  Baiiiiiii !!! sisa va spun ……. fiecare are punctu luia de vedere si are ceva dreptate in asta , unde mai putina unde mai multa …. cine mai scrie commneturi aiura daaaaa huinea )))…… fiti mai realisti !!!! voi credeti ca ei vor sa deie puterea din miini ???? asta numai un prost ar face …. asta se chiama politica ….toti stiu ca cel mai murdar lucru e politica ca is ca curveleeee….. lor liii pohuiiiii….glavna bani sa iasa…. ca viata e una si vor si ei sa traiaska ahuitelina …. fiecare ar face asa daca era acolo !!!! Si pentru nationalisti !!!! bai nu vii pohuiii in ce limba graeste omuuu !!!!! nieee niii pohouiii pot vorbi amindoua limbi la perfectie nam nis un stres !!!! pentru mine e pluss ca le stiuuu …. da asiaaaa cu limba de stat …..bagativo un cur !!!! are sineva dreptu sa impuna omu sa vorbeasca intro limba ??? o pula !!! …… romina nam auzit sa ceara despagubiri de la turci !!!! ca o fost sub jugu otoman citeva sute de ani ????? !!!!! da pidaru sela o serut de la rusi pentru ibati undeva 60 80 de ani ?????? bou !!!!! asta o fost istorie !!! da o stim toti !!! da o fost bleahamuha !!! voi si traiti cu timpurile selea ????

 • Reply Владимир 17 iunie 2011 at 19:52

  Ну что я могу сказать? Одни глупые комментарии.
  Во-первых, не один не может понять что Молдова это никому не нужная страна!
  Во-вторых, те кто хотят в Румынию вы должны спросить себя: „Кому я там нужен?”, „А кем я там буду работать?”- чтобы вы знали братцы, вы там никому не нужны! Настоящие румыны (ненавидят необразованных и не начитанных людей, даже если у тебя на банковском счёту миллионы) такими румынами являются трансильванцы- истинная кровь романской цивилизации.
  В-третьих, румынское правительство запрещает нам качать нашу нефть, которая находится на территории Молдовы (Якобы эта лужа нефти затекла с их территории на нашу), и где справедливость?
  Вы сами можете сделать вывод, но помните у каждого есть своё мнение.

 • Reply Veaceslav 17 iunie 2011 at 19:57

  bleaaaa da doamne sa inre moldova in UE !!!! poate sa razvali nafig evrasaiuzuuu ista grebaniii !!!!! ca sa niveleza decalaju economic !!!! cita rubla aisea a sa trebuiasca !!! )))))))) ihaaaa

 • Reply Crestin 17 iunie 2011 at 21:29

  e amuzant cum isi cauta coltul sau in tot chiar si in ceia ce nui predestinat ptr ei +te mai ofenseaza..

 • Reply EX 17 iunie 2011 at 22:26

  OMG! Tineri si prosti. Ocol de oi nu alta

 • Reply Rodica 22 iunie 2011 at 15:05

  Doamne fereste ce prostii am citit pina acum! Oare cind vom prinde la minte noi toti?! Rusi, Romani, Moldoveni….ce conteaza?! OM SA FII! De cite generatii mai avem nevoie sa se bucure si Republica Moldova de pace intre moldoveni????

  • Reply Vlad 25 august 2011 at 19:15

   RESPECT

  Leave a Reply