De-ale mele

Clacă de Crăciun, cu mămica

Zen Sushi se poate bea izvar foarte bun cu ghimbir şi cu un fular în jurul gâtului. Felicitări pentru creativitate.

La Mall, joi seara, la 17.00, Jurnal TV organizează Târgul Cadourilor Inutile. Cred că ne vom distra de minune. Dacă nu veniţi să schimbaţi cadourile voastre inutile pe altele mai bune, măcar urmăriţi o ediţie specială de acolo, cu Sare şi Piper.La noi în casă azi e clacă. Eu şi cu mămica facem decoraţiuni de Crăciun. Îngeri, brazi, peşti şi inimioare. Improvizaţie curată şi tare, tare multă muncă.

Niciodată nu aş fi spus că obiectele lucrate manual apar în urma unui proces atât de istovitor.Nu ştiu ce gând m-a făcut să trec zilele trecute pe la Gemenii şi să ies de acolo cu stofe, nasturi şi panglici.

Probabil că am avut un exces de imaginaţie şi a trebuit ceva urgent să fac ceva cu ea. Sau poate creativitatea celor care au creat brazii m-a făcut să mă întreb dacă aş putea să mă regăsesc printre ei. Mă bucur de rezultat. 

Maică mea tot coase îngeri şi mă întreabă: Da ce-o să facem noi cu atâţia? Habar n-am, dar ştiu sigur că nu se vor pierde.Vineri, când va intra bradul în casă, vom decide. Dar până atunci îngerii vor fi în perioada de testare pe ficusul benjamin.

 

.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Jenea 21 decembrie 2011 at 09:01

  Bravo!!! Cum de le dovedeşti pe toate?…….. Spune-ne şi nouă secretul…….

 • Reply Tatiana Alexandrov 21 decembrie 2011 at 13:30

  asa claca, sint sigura ca te linisteste si te echilibreaza dupa o zi nebuna la serviciu, plus la asta, faci un lucru bun si frumos…un bravo pentru inspiratie si creativitate!!!

 • Reply cristina 21 decembrie 2011 at 14:03

  Bravo, cred ca te-au inspirat braditii nostri! Sunt frt frumoase jucariile dar nu inteleg de ce nu ai ales o stofa gri dar nu alba?

 • Reply tatiana 22 decembrie 2011 at 11:01

  Nice, nice!!!! Vin neaparat… ))))

 • Reply Ana 22 decembrie 2011 at 16:04

  moi si calde aceste jucarii. De altfel cum e si dulcea ta mama – calda si deosebita.
  sa aveti un craciun cald, calm si plin de emotii bune!

 • Reply MAMALIGA-CAVCA ANA 2 februarie 2012 at 22:09

  Imi place nespus cum tu gindesti si cum insiri pe pagina gindurile tale.
  Imi doresc extrem de mult sa te cunosc personal, ma intreb adesea cum ai facut sa imbini studiile pe care le ai si ceea ce faci defapt.Mie mi-a placut intotdeauna jurnalistica dar nu stiu daca voi ajunge vreodata sa profesez aceasta,eu iti admir optimismul tau, dar eu nu pot fi asa.

 • Leave a Reply